home

Ѕвезди/Ѕвездени јата

Ѕвезди/Ѕвездени јата

  следни 32 записи  

Пребарај

Се вчитува...

Актуелно од САД

Фази на Месечина

Сончева активност

Интересно

Скоро сите знаат дека најсветлата ѕвезда на небото е Сириус. Но, која е втора по ред? Тоа е Канопус во соѕвездието Карина, која има магнитуда од -0,72.

САД преку социјалните мрежи

Македонски Star Trek фан клуб
Astronomski Magazin (на Спрски јазик)
Copyright © Скопско астрономско друштво | Изработено од Medium3